Δράσεις

Το REAL Science στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ!

Ημ/νία

Οκτώβρης, 2020

Το REAL Science στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ για δέυτερη φορα με τον Περικλή Βασιλόπουλο! Στις 12.10.2020 ήμασταν καλεσμένοι του Περικλή Βασιλόπουλου στην εκπομπή του “Athens Calling” που μεταδίδεται πανελλαδικά και παντού στον κόσμο μέσω του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΤ.

Η ιδρύτρια του REAL Science δρ. Ελένη Σινοπούλου μίλησε για την πρωτοβουλία μας και την συνεργασία μας με την πρωτοβουλία «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας» και τη σειρά webinars «Real Skills for Scientists».

Είδαμε τον μεγάλο αντίκτυπο που είχαν τα σεμινάρια καθώς μας προσέγγισαν αμέσως πολλοί άνθρωποι που θέλουν να δικτυωθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπαν η Ελένη και ο Δημήτρης Μαραγκός, συντονιστής της πρωτοβουλίας των «Γεφυρών».

Το μήνυμα της Ελένης ήταν «μπορούμε να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να καταλάβουν ότι έχουν επιλογές στην απασχόληση ώστε να μην χρειαστεί καν να φεύγουν από την Ελλάδα, συμβάλλοντας με τον τρόπο μας στην αναστροφή του brain drain».

Δώσαμε ραντεβού με τον κ. Βασιλόπουλο σύντομα ώστε να παρακολουθήσουμε τα βήματα που κάναμε! Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ

Ευχαριστούμε από καρδίας την Νάνσυ Μεγρέμη από τους εθελοντές μας για την ανάρτηση.