Δράσεις

5 Δράσεις, δια ζώσης, σε σχολεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Χαλκίδας.

Ημ/νία

Φεβρουάριος, 2023

Το Φεβρουάριο του 2023 το R.E.A.L Science πραγματοποίησε πέντε δράσεις δια ζώσης σε σχολεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και στη Χαλκίδα. Αρχικά, περάσαμε ένα υπέροχο διήμερο στη Χαλκίδα. Στις 2/2 η δράση μας πραγματοποιήθηκε σε σχολείο της Χαλκίδας και οι εθελοντές που πήραν μέρος ήταν η Μεγρέμη Νάνσυ, Σινοπούλου Ελένη και η Σμπιράκη Αφροδίτη. Ενώ στις 3/2, με χαρά μας πραγματοποιήσαμε δράση στην Περιφέρεια όπου υπήρχε μεγάλη συμμετοχή. Οι εθελοντές που πήραν μέρος ήταν η Μεγρέμη Νάνσυ, Σινοπούλου Ελένη και η Σμπιράκη Αφροδίτη δια ζώσης καθώς επίσης μέσω zoom συμμετείχαν και οι εθελοντές μας Κυρίτσης Νικόλαος και Παναγοπούλου Θεανώ. Επιπλέον, πραγματοποιήσαμε δράση στο 2ο Λύκειο Γλυφάδας με τους υπέροχους εθελοντές μας, Βαρδάκη Μάρθα, Μπουρλιός Στέφανο και Ελένη Σινοπούλου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εκπαιδευτικό κα. Σωτηρία Παναγούλια για την πρόσκληση και για την άψογη συνεργασία για τη διοργάνωση της δράσης μας.

Επίσης, στις 6/2/2023 καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε δυο υπέροχες δράσεις σε σχολεία της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στο 3ο Γελ Πολίχνης και στο Anatolia College. Πιο συγκεκριμένα, στο 3ο Γελ Πολίχνης, η δράση συνδύαζε και δια ζώσης και εξ αποστάσεως ομιλίες και οι εθελοντές που πήραν μέρος ήταν ο Αθανασόπουλος Γεώργιος, η Ιωκειμίδου Σουζάνα, ο Μπουρλιός Στέφανος και η Σινοπούλου Ελένη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εκπαιδευτικού Μαλλιαρίδου Στέλλα για την πρόσκληση της καθώς και για τη άψογη συνεργασία με σκοπό την πραγματοποίηση της δράσης μας.

Τέλος, στο Anatolia College οι εθελοντές που πήραν μέρος στη διοργάνωση ήταν ο Αθανασόπουλος Γεώργιος, Πασχαλίδου Ανθή και Σινοπούλου Ελένη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εκπαιδευτικό καθώς και εθελόντρια μας Ηρώ Κολιάκου για την πρόκληση αλλά και τη βοήθεια της για την πραγματοποίηση της δράσης.