Δράσεις

3 Δράσεις σε 2 Σχολεία

Ημ/νία

Ιανουάριος, 2024

Το Ιανουάριο το R.E.A.L Science πραγματοποίησε 3 δράσεις σε 2 σχολεία μέσω διαδικτύου. Η χρονιά ξεκίνησε με μια όμορφη συνεργασία με το μουσικό σχολείο Τρικάλων. Σκοπός των δράσεων ήταν να έρθουν σε επαφή με τους εθελοντές μας τα παιδιά που έχουν επιλέξει διαφορετικά πεδία. Γι’ αυτό το λόγο πραγματοποιήθηκαν δύο δράσεις, η πρώτη αφορούσε τα παιδιά του 2ου και 3ου πεδίου και η δεύτερη του 1ου και 4ου πεδίου.

Επίσης, η δεύτερη δράση πραγματοποιήθηκε στις 24/01. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις εκπαιδευτικούς Γιαννοπούλου Αικατερίνη, Ζησοπούλου Μαρία για την πρόσκληση και για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Τέλος, πραγματοποιήσαμε δράση στο σε ένα σχολείο όπου είναι η δεύτερη δράση που πραγματοποιούμε εντός της σχολικής χρονιάς 2023-2024 και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Η δράση μας πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στο 1ο Γυμνάσιο Κοζάνης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την εκπαιδευτικό Ζήκου Ελευθερία για την πρόσκληση της και για την άψογη συνεργασία που είχαμε και στις δύο δράσεις που πραγματοποιήσαμε το σχολείο που διδάσκει.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εκπαιδευτικούς για την εμπιστοσύνη τους και όλους τους εθελοντές μας για την εκπληκτική δουλειά που παρουσίασαν.