Προφίλ Εθελοντών

Διδακτορικές Σπουδές

Reading, Ηνωμένο Βασίλειο

Παναγάκη Φανή

Γεωπονία-Βιολογία

Λίγα λόγια για εμένα

Πραγματοποίησα το προπτυχιακό μου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου ειδικεύτηκα στη Φυτογενετική. Στη συνέχεια, έκανα το MSc μου στις Βιοϊατρικές Επιστήμες στο King's College του Λονδίνου. Έπειτα αποφάσισα να κάνω το διδακτορικό μου στη Βιοφυσική (μηχανοβιολογία) στο King's College του Λονδίνου (μοιράζεται επίσης με το Francis Crick Institute). Έμεινα στο ίδιο εργαστήριο για 6 μήνες για μεταδιδακτορικές σπουδές και μετά αποφάσισα να εγκαταλείψω τον ακαδημαϊκό χώρο για να ενταχθώ στην Osprey Health Consulting ως Strategic Consultant in Pharma.

Γιατί διάλεξα την καριέρα μου

Στο γυμνάσιο δεν είχα ιδέα ποιο επάγγελμα ήθελα να ακολουθήσω. Ακολούθησα το ένστικτό μου και δοκίμασα διαφορετικά πράγματα και θέματα κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής μου καριέρας. Νιώθω ότι έχω διαφορετικές δεξιότητες από όλα τα διαφορετικά βήματα στην καριέρα μου. Πιστεύω ότι αλλάζουμε καθώς μεγαλώνουμε και θέλουμε να βιώσουμε διαφορετικά πράγματα, και αυτό, νομίζω, αντικατοπτρίζεται σε όλες τις διαφορετικές αλλαγές σταδιοδρομίας που έχω κάνει. Είμαι ευχαριστημένη τώρα με την τρέχουσα επαγγελματική μου επιλογή.

Γιατί έγινα εθελοντἠς στο R.E.A.L Science

Καθώς έμαθα για την ομάδα μέσω μιας φίλης που είναι εξίσου εθελόντρια μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον σαν ιδέα και ήθελα να ενταχθώ στην ομάδα σας. Επίσης, βοηθάω με τις υπηρεσίες σταδιοδρομίας στο King's College του Λονδίνου για απόφοιτους διδακτορικού διπλώματος