Προφίλ Εθελοντών

Προπτυχιακές Σπουδές

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Πετσιάβα Αλεξάνδρα

Φαρμακευτική

Λίγα λόγια για εμένα

Ειμαι δραστηρια ,μου αρεσει να διαβαζω και να αποκτω νεες γνωσεις(ειτε γενικοτερες ειτε πιο ειδικες σχετικες στο αντικεινο σπουδων μου) και να αξιοποιω δημιουργικα και εποικοδομητικα το χρονο μου.Ειμαι συνεργατικη , με παθος για οτι κανω διοτι επιλεγω οσο μπορω αυτα που κανω να τα αγαπω και να με γεμιζουν .Αναλαμβανω ευθυνες και εχω σαν αρχη να περατωνω οσο καλυτερα μπορω οτι αναλαμβανω.Ειμαι υπομονετικη αλλα και φιλοδοξη οσον αφορα τους στοχους μου επαγγελματικα και επιστημονικα.

Γιατί διάλεξα την καριέρα μου

Για να ειμαι ειλικρινης το ονειρο μου ηταν να γινω γιατρος, ή ετσι πιστευα, αλλα η αποτυχια μου στις πανελληνιες με “ωθησε”, και 2 φορες μαλιστα, στη φαρμακευτικη. Δυστυχως ή ευτυχως καποιες συγκυριες που δεν μου επετρεψαν να σπουδασω στην αγγλια οπου ειχα εισαχθει σε ιατρικη σχολη , με οδηγησαν στην φαρμακευτικη του απθ. Γενικα απο μικρη αυτο που ηθελα ηταν να βοηθαω τον κοσμο και θεωρουσα πως ο αρτιοτερος τροπος να το πετυχω ηταν η ιατρικη, με εξιταρει φοβερα η χειρουργικη για αυτο και σκεφτομαι να ασχοληθω με την ιατρικη μετα την αποκτηση του πρωτου πτυχιου μου. Ωστοσο η φαρμακευτικη ειναι μια ενδιαφερουσα επιστημη που με τη παροδο του χρονου μου κινει ολο και πιο πολυ το ενδιαφερον και σε συνδυασμο με ερευνα που κανω , βρισκω ολο και περισσοτερα πραγματα που θα μπορουσα να κανω επαγγελματικα και με εξιταρουν. Επισης μεσω της φαρμακευτικης συνειδητοποιησα οτι μου αρεσει η ερευνα κατι που αψηφουσα τα προηγουμενα χρονια.

Γιατί έγινα εθελοντἠς στο R.E.A.L Science

Σαν ανθρωπος αγαπω το εξωτερικο γιατι μου αρεσει η οργανωση και η πειθαρχεια που επικρατει σε σχεση με την ελλαδα(στοιχεια που εκλίπουν) και θεωρω πως μπορω να λειτουργησω καλυτερα σε ενα οργανωμενο περιβαλλον. Με αφορμη αυτο , η ιδεα του να γνωστοποιηθει η καριερα ελληνων στο εξωτερικο , να δημιουργηθει μια κοινοτητα οπου ο ενας βοηθαει τον και γνωστοποιουνται ιδεες και γνωσεις ειναι πολυ σημαντικη.Για αυτο το λογο θα ηθελα να ειμαι μερος αυτου.