Προφίλ Εθελοντών

Προπτυχιακές Σπουδές

Ιωάννινα, Ελλάδα

Παντελή Ειρήνη

Βιολογία

Λίγα λόγια για εμένα

Είμαι ευπροσάρμοστη, κοινωνική και λατρεύω τις καινούργιες προκλήσεις. Δουλεύω σκληρά και παραμένω διαρκώς προσηλωμένη στον στόχο μου. Λατρεύω να ασχολούμαι με καινούργια πράγματα (ιδίως με εκείνα που σχετίζονται με τις σπουδές μου) και να γνωρίζω νέους ανθρώπους που μπορούν να με εμπνεύσουν. Επίσης, η μουσική είναι κάτι που με βοηθά να εκφράζω τα συναισθήματά μου και ασχολούμαι εμεργά τα τελευταία χρόνια.

Γιατί διάλεξα την καριέρα μου

Ανέκαθεν είχα ένα πάθος με τις επιστήμες υγείας. Γι’αυτό και αποφάσισα να ακολουθήσω τον μαγικό κόσμο της βιολογίας. Κάθε μέρα που περνά ανακαλύπτω καινούργια πράγματα και καινούργιους τομείς στη βιολογία και η αλήθεια είναι οτι αυτό με κάνει να θέλω να ασχοληθώ με όλους. Ακόμη, η αγάπη μου για τη φύση με έκανε να σκεφτώ σοβαρά την ενασχόλησή μου με την βιολογία.

Γιατί έγινα εθελοντἠς στο R.E.A.L Science

Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι ενεργά και με την αρθρογραφία. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι η επικοινωνία της επιστήμης στο ευρύ κοινό είναι πολύ σημαντική. Επίσης έχοντας εμπειρία με τον εθελοντισμό, είμαι πολύ χαρούμενη που παίρνονται τέτοιες πρωτοβουλίες. Είμαι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να έρθω σε επαφή με καινούργιους ανθρώπους και να μπορέσω και εγώ να εμπνεύσω ανερχόμενους επιστήμονες.