Προφίλ Εθελοντών

Προπτυχιακές Σπουδές

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Νικολάου Θεοπίστη (Θέη)

Βιολογία

Λίγα λόγια για εμένα

Είμαι προπτυχιακή φοιτήτρια του Τμήματος Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ακολουθώ την κατεύθυνση της Μοριακής Βιολογίας, Γενετικής και Βιοτεχνολογίας. Στόχος μου είναι να εργαστώ στο πεδίο της έρευνας. Ενημερώνομαι συνεχώς για τις νέες εξελίξεις της Βιολογίας μέσω συνεδρίων και διαδικτυακών μαθημάτων. Τέλος, προσπαθώ να βοηθήσω περισσότερο κόσμο να γνωρίσει αυτή την επιστήμη μέσω την εθελοντικής εργασίας μου ως αρθρογράφος στην ιστοσελίδα ΒιοΛόγια, που στοχεύει στην εκλαΐκευσή της.

Γιατί διάλεξα την καριέρα μου

Η επιστήμη της Βιολογίας προσέλκυσε το ενδιαφέρον μου διότι ήμουν ανέκαθεν περίεργη να καταλάβω πως λειτουργούν αυτά που θεωρούμε δεδομένα στο ίδιο μας το σώμα, στο περιβάλλον γύρω μας καθώς και πως μπορούν όλοι οι οργανισμοί να συμβιώνουν αρμονικά, διαμορφώνοντας τον πλανήτη μας.

Γιατί έγινα εθελοντἠς στο R.E.A.L Science

Έχω εμπειρία στη διδασκαλία της Βιολογίας σε επίπεδο Λυκείου και αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που βίωσα εγώ ως μαθήτρια στην προσπάθειά μου να κατανοήσω εις βάθος την Βιολογία, θέλω να βοηθήσω και άλλους νέους να την αγαπήσουν και να λύσουν κάθε απορία τους.