Προφίλ Εθελοντών

Προπτυχιακές Σπουδές

Ναύπακτος, Ελλάδα

Παπαγεωργακοπούλου Μανθία

Ιατρική

Λίγα λόγια για εμένα

Γεια σας! Είμαι η Μανθία και σπουδάζω Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Πατρών .Το πεδίο ενδιαφέροντος μου είναι οι νευροεπιστήμες καθώς μελλοντικός μου στόχος είναι να γίνω νευροχειρουργός . Πάντα με γοήτευε ο ανθρώπινος εγκέφαλος , η πολυπλοκότητα του και οι ανεξερεύνητες δυναντοτητες του. Παράλληλα με τις σπουδές μου συμμετέχω σε εθελοντικά project όπως στην ΙΕΕΕ Student Brunch του Πανεπιστημίου Πατρων και στις ημερίδες της Unique Minds. Μια απο τις μεγαλυτερες αγαπες μου ειναι η κλασσική μουσική την οποια και μελετώ στον ελευθερο χρόνο μου ενω συγχρονως κανω μαθηματα κλασσικού πιανου στο Δημοτικο ωδειο Πατρων.

Γιατί διάλεξα την καριέρα μου

Από πολύ μικρή ήξερα ότι θέλω να γίνω γιατρός . Το μεγαλείο της συνεισφοράς νομίζω είναι αυτό που με οδήγησε στην απόφαση μου. Επίσης είναι μια επιστήμη με πολλές δυνατότητες καθώς εκτός από την κλινική πράξη υπάρχει και το στοιχείο της έρευνας και της δημιουργίας νέας γνώσης προς όφελος της ανθρωπότητας.

Γιατί έγινα εθελοντἠς στο R.E.A.L Science

Θεωρώ ότι το R.E.A.L. Science είναι μια υπέροχη πρωτοβουλία που συνδραμει στην αναβάθμιση τόσο της δευτεροβάθμιας όσο και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από τα θεμέλια της. Ο επαγγελματικός προσανατολισμός είναι κάτι που λείπει από το εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδας και καλείται ο καθένας από εμάς να το ανακαλύψει δοκιμάζοντας διάφορους κλάδους χάνονοντας πολύτιμο χρόνο σε αντικείμενα που ίσως δεν του ταιριάζουν . Η γνώση των δυνατοτήτων που παρέχει η κάθε σχολή ή ο κάθε επαγγελματικός κλάδος είναι αναμφίβολα απαραίτητη για να παρθούν οι πιο σωστές αποφάσεις σχετικά με τις επιλογές που έχει ο καθένας μας.