Προφίλ Εθελοντών

Προπτυχιακές Σπουδές

Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Αθανασόπουλος Γιώργος

Οδοντιατρική

Λίγα λόγια για εμένα

Γεια χαρά σε όλους! Με λένε Γιώργο, είμαι τελειόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. και παράλληλα ασχολούμαι με το τραγούδι και τη μουσική. Είμαι μέλος της εθελοντικής ομάδας “Ο.Φ.Ο.Ι.Σ” της Οδοντιατρικής με την οποία έχω πάρει μέρος σε πολλές δράσεις όπως αιμοδοσίες, παροχή δωρεάν στοματολογικού ελέγχου στη σχολή αλλά και σε κινητή οδοντιατρική μονάδα στη Δ.Ε.Θ., ενημερώσεις για τη στοματική υγιεινή σε δημοτικά σχολεία αλλά και στο δρόμο. Ταυτόχρονα, συμμετέχω στο ντουέτο “Επί Πτυχίω The band” όπου δημιουργούμε τραγούδια χιουμοριστικού και κυρίως φοιτητικού χαρακτήρα. Προσωπικά, το τραγούδι και η μουσική από πάντα είναι ένα καταφύγιο σε κάθε φάση της ζωής μου, καθώς είναι τρόπος έκφρασης συναισθημάτων και παράλληλα μέσο διασκέδασης.

Γιατί διάλεξα την καριέρα μου

Πάντα θαύμαζα το λειτούργημα των ανθρώπων που ασχολούνται με την υγεία και όσο μεγάλωνα το συνειδητοποιούσα όλο και περισσότερο. Επίσης απ’ τη φύση μου είμαι πολύ δοτικός σαν άνθρωπος και προσπαθώ να βοηθάω τους γύρω μου όπως μπορώ. Οπότε ο συνδυασμός των παραπάνω ήταν καθοριστικός στην επιλογή μου.

Γιατί έγινα εθελοντἠς στο R.E.A.L Science

Όπως ανέφερα και παραπάνω είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος και θα ήθελα να συμβάλλω τα βέλτιστα, προκειμένου να βοηθήσω τα παιδιά να καταλήξουν στο ποια κατεύθυνση θα επιλέξουν. Άλλωστε και εγώ όταν ήμουν μαθητής μου άρεσε να ακούω τα βιώματα τέτοιων ατόμων και το πώς κατέληξαν στην επιλογή τους και έτσι με τη σειρά μου θα ήταν μεγάλη μου χαρά να μιλήσω για μένα και για το επάγγελμα που διάλεξα.