Αλίκη Καραβαλάση

Ψυχολογία

Θεσσαλονίκη

Ελλάδα

Μεταπτυχιακές σπουδές

Προφίλ Εθελοντή - Επιστήμονα

Λίγα λόγια για εμένα:

Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο πρόγραμμα “Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμβουλευτική” στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Αγαπώ τον εθελοντισμό και έχω προσφέρει υπηρεσίες στο Χαμόγελο του Παιδιού, στο Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού και στην Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση OPENOUS.
Είμαι άνθρωπος ενθουσιώδης που αγαπάει τη μάθηση και την συνεχή πρόοδο και εξέλιξη. Παθιάζομαι με τη λογοτεχνία, την ποίηση, τον κινηματογράφο και το θέατρο. Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία και αγαπώ τα ζώα και τα ταξίδια.

Γιατί δίαλεξα την καριέρα μου:

Το ενδιαφέρον μου για την παρατήρηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς, για τις διαπροσωπικές σχέσεις και τους τρόπους διαχείρισης και επίλυσης των προβλημάτων που προκύπτουν σε αυτές.

Γιατί έγινα εθελόντρια στο R.E.A.L Science

Η επιθυμία μου να βοηθήσω νέα παιδιά που βρίσκονται μπροστά στο σταυροδρόμι της εκπαιδευτικής και επαγγελματικής τους ζωής και δεν δέχονται την υποστήριξη που χρειάζονται. Ως ψυχολόγος και εν δυνάμει επαγγελματικός σύμβουλος, θα ήθελα να συνεισφέρω στον σκοπό της Real Science παρέχοντας ουσιαστική
πληροφόρηση και βοήθεια στους νέους που ενδιαφέρονται για το αντικείμενο σπουδών μου.

Εξειδίκευση

Ψυχολογία
Επαγγελματικός Προσανατολισμός
Συμβουλευτική