Βικτωρία Ταρουδάκη

Υπολογιστικά Μαθηματικά

Spokane

ΗΠΑ

Διδακτορικἐς σπουδές

Προφίλ Εθελοντή - Επιστήμονα

Λίγα λόγια για εμένα:

Τελείωσα το μαθηματικό στο Ηράκλειο Κρήτης αλλά ήρθα στην Αμερική για μεταπτυχιακές σπουδές. Τώρα διδάσκω Υπολογιστικά Μαθηματικά στο Eastern Washington University. Τα επιστημονικά ενδιαφέροντά μου είναι η επεξεργασία σήματος ακουστικού (π.χ. υποβρύχια ακουστική) και εικόνας (π.χ. μαγνητική τομογραφία). Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τη φωτογραφία, δραστηριότητες στη φύση και τον εθελοντισμό.

Γιατί δίαλεξα την καριέρα μου:

Η καριέρα που επέλεξα δεν ήταν αυτή που είχα σαν όνειρο από παιδί. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου έκανα επιλογές που θεωρούσα ότι είναι οι πιο κατάλληλες με βαση τα δεδομένα που είχα τότε. Η διδασκαλία και το να βοηθάω νέους ανθρώπους ήταν κάτι που μου άρεσε και εξακολουθεί να μου αρέσει καθώς είναι μεγάλη ευθύνη αλλά και τιμή να καθοδηγείς κάποιον και να βοηθάς το μέλλον του κόσμου με αυτό τον τρόπο. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τις επιλογές και τις συνθήκες που με οδήγησαν στον ακαδημαϊκό τομέα.

Γιατί έγινα εθελόντρια στο R.E.A.L Science

Θα ήθελα πολύ να βοηθήσω τη χώρα μου από το εξωτερικό. Και τι καλύτερος τρόπος από το να βοηθήσω τη νεολαία η οποία είναι το μέλλον της Ελλάδος να επιτύχει βάζοντας κι εγώ ένα λιθαράκι με τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αναπτύξει μέσω των σπουδών και της εργασίας μου;

Εξειδίκευση

Μαθηματικά
Επεξεργασία εικόνας/ ήχου