Σουρίδης Αυγουστίνος

Διοίκηση Τουρισμού και Εκπαίδευση

Crans-Montana, Canton of Valais

Ελβετία

Μεταπτυχιακές σπουδές

Προφίλ Εθελοντή - Επιστήμονα

Λίγα λόγια για εμένα

Μετά από την ολοκλήρωση μίας πολύ δυναμικής και ενδιαφέρουσας καριέρας σε κυβερνητικές υπηρεσίες και στο Διεθνή Οργανισμό του ΝΑΤΟ, επέλεξα να στρέψω το επαγγελματικό μου ενδιαφέρον προς τον τομέα του διεθνούς Τουρισμού και Εκπαίδευσης. Πλέον όντας στο χώρο, είναι χαρά μου να βοηθάω τα νεότερα ταλέντα, ώστε κατά το επαγγελματικό τους ταξίδι να περάσουν από θέσεις σχετικές με τα ενδιαφεροντά τους και τις προσωπικές τους προτεραιότητες.

Γιατί δίαλεξα την καριέρα μου

Επέλεξα να δημιουργησω ένα προφίλ το οποίο μπορεί να προσαρμόζεται σε πολλές καριέρες, ανάλογα με τις προσωπικές και επαγγελματικές μου βλέψεις, προτεραιότητες, ανάγκες, καθώς και ανάλογα με τα φαινόμενα που επηρεάζουν τα σύγχρονα και μελλοντικά επαγγελματικά δρώμενα, διεθνώς.

Γιατί έγινα εθελοντής στο R.E.A.L Science

Κατ’εμέ είναι σημαντικό να στηρίζουμε την κοινωνία πέραν των υποχρεώσεών μας ως μέλη ενός κοινωνικού συνόλου. Νοιώθω έντονα την ανάγκη να προσθέσω κάτι δικό μου προς βελτίωση της κοινωνίας που παρέλαβα, στηρίζοντας έτσι στο βαθμό που μπορώ τις επόμενες γενιές, τους αγώνες τους, το όραμά τους.

 

 

Skills

Εκπαίδευση
Κυβερνητικές υπηρεσίες & ΝΑΤΟ
Τουρισμού και Εκπαίδευσης
Στρατιωτικές & Σχολές σωμάτων ασφαλείας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment